Despre noi

F-tab reprezinta un concept, rar întâlnit în România, prin intermediul căruia se realizează combinarea focului, element natural de o deosebită importanță, cu design-ul spațiului tău de recreere.

Plăcerea omului de a se relaxa în prezența focului provine încă de la începutul omenirii, timp în care focul era folosit doar pentru încălzire. Odată cu evoluția speciei umane, scopurile utilizării focului s-au diversificat.

Unul dintre aceste scopuri, pe care noi îl exploatăm este cel de recreere și divertisment. Cu toții iubim să stăm și să privim un foc de tabără sau focul din șemineu arzând, doar că nu în orice împrejurare putem să facem un foc. Sunt locuri în care fumul și mizeria lăsate de un foc de lemne nu sunt tocmai acceptate. 

De aceea noi venim cu soluția care rezolvă această problemă. Focarele pe care noi le producem sunt alimentate cu gaz din butelie. Prin arderea gazului nu se face mizerie, iar fumul este aproape inexistent. Astfel poți să ai parte de un moment de relaxare în preajma focului fără să îți pui problema locului, atâta timp cât acesta este în aer liber sau este bine aerisit.

La majoritatea proiectelor noastre sistemul de ardere este acoperit cu materiale cum ar fi diferite tipuri de pietre sau cioburi de sticla colorată, făcând astfel focul să pară cât mai natural și că provine din materialul cu care este acoperit focarul.

Butelia de gaz este mascată în interiorul fire pit-ului sau în exteriorul acestuia cu ajutorul unui alt corp, care pare că face parte din decor. 

Prin aceste tehnici, focarele par a fi cât mai naturale, reușind să fie un element de bază în design-ul spațiului tău recreațional.