Termeni și condiții

•Termeni și informații generale

FIRE-TABLE S.R.L. își rezervă dreptul de a face orice fel de modificare la site-ul: www.f-tab.eu ,cum ar fi: modificări de preț, de produse, fără niciun fel de notificare prealabilă.

www.f-tab.eu cuprinde orice fel de informații ( reclame, logouri, texte, poze, baze de date, produse, preturi), care constituie conținutul magazinului virtual www.f-tab.eu, proprietatea companiei FIRE-TABLE S.R.L. Preluarea conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.

Compania noastră va oferă informații în limba română, dar nu sunt excluse si prezentarea în alte limbi. 

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Informațiile privitoare la contractul încheiat intre dvs. și FIRE-TABLE S.R.L. vor fi păstrate pentru un timp limitat si disponibile pentru terți doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice informații suplimentare aveți la dispoziție adresa de email office@f-tab.eu.

Transmiterea eronată a datelor personale nu ne face răspunzatori de nici un fel de problemă după prelucrarea de către noi a acestora.

Prevederile prezentului contract la distanță se completează și cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată, și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Cu privire la codurile de conduită relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte vă rugăm să consultați legislația specifică afișată pe site-ul ANPC, secțiunea "Acte normative".

SC FIRE-TABLE S.R.L. acceptă încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice și se obligă astfel sa respecte legislația aplicabilă încheierii, validității si efectelor juridice ale acestor contracte.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Utilizator :orice persoana fizică/juridică inregistrată pe Site , care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Condiții Generale.

Vânzător: S.C. FIRE-TABLE S.R.L. cu sediul social în municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Florești, nr. 79, bl.V4, județul Cluj, cod postal 400516, țara România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/1978/2020 și având C.I.F.: 42759406, nr. telefon:0740603571.

Client/Cumpărător: Orice persoana fizică sau persoană juridică, care plasează o comandă în magazinul virtual www.f-tab.eu și care a acceptat termenii si condițiile prezentului contract la distanță.

Comentariu : apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Întrebare : formula de adresare către alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.

Răspuns : informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare in Site, în pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.

Document :prezentele Termene si Condiții.

Newsletter :mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Magazin virtual: pagini web aparținând FIRE-TABLE S.R.L. care se află la adresa www.f-tab.eu, prin intermediul căruia cumpărătorul are acces la informații privind produsele oferite spre vânzare de către FIRE-TABLE S.R.L.

În magazinul virtual www.f-tab.eu sunt puse la dispoziția cumpărătorilor spre vânzare produse aparținând firmei FIRE-TABLE S.R.L..

Paginile web includ informații sub formă de text, imagini, video, prețuri, softuri, baze de date, logo-uri, promoții, oferte ,ce compun site-ul www.f-tab.eu

Bunuri: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului www.piatratimisoara.ro

Comanda :comunicare virtuală dintre vânzător si cumpărător prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urmă este de acord să le livreze, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Produsele sunt disponibile numai la comanda, iar termenul de livrare al acestora depinde de volumul de lucru curent. Astfel cumpărătorul va fi anunțat de către vânzător termenul de livrare, imediat după plasarea comenzii.

Confirmarea comenzii: comanda efectuată online prin intermediul magazinului virtual www.f-tab.eu de către un cumpărător ale cărui date de identificare au fost confirmate telefonic și/sau prin email de către FIRE-TABLE.

Orar de plasare a comenzilor:
Comenzile pot fi plasate online la orice ora.

Procesarea comenzilor:
Luni-Vineri intre orele:9-18.

Dacă clientul este nou, vânzătorul își asumă acceptarea comenzii din partea cumpărătorului în momentul in care există o confirmare telefonica sau prin email.

Odată lansată comanda online cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ulterioară (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vânzătorului.

Comenzile confirmate implică FIRE-TABLE S.R.L. în calitate de vânzător și consumatorul persoană fizică într-un contract încheiat la distanță.

Se consideră contractul încheiat în momentul confirmării comenzii telefonic și/sau prin email.

• Obligațiile vânzătorului:

Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informații cu privire la produsele și serviciile sale pentru a atinge finalitatea menționată în comanda online.

Conținutul publicat in magazinul virtual www.f-tab.eu, are caracter orientativ si sunt informații despre produsele comercializate de acesta, cât și alte date considerate de FIRE-TABLE S.R.L. ca fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

FIRE-TABLE S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului virtual, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imagini și specificații tehnice.

Vanzătorul întreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informații cât mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă prețurile sau alte informații despre produs au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a nu onora comanda si de a anunța clientul in legătură cu eroarea intervenită, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afișate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, FIRE-TABLE S.R.L. poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comandă. Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Prețul produselor sunt actualizate zilnic. Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

FIRE-TABLE S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

FIRE-TABLE S.R.L. își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual www.f-tab.eu se face utilizând formularul de contact afișat pe site, telefonic la numărul: 0740603571 sau pe email: office@f-tab.eu.

Promoțiile oferite pe site sunt disponibile doar in perioada menționată și în limita stocurilor disponibile.Ne rezervăm posibilitatea de a nu onora o comandă plasată, dacă nu mai este disponibilă în momentul respectiv, chiar dacă pe site nu a fost menționat acest lucru.

• Dreptul de proprietate intelectuală:

Însemnele grafice, denumirile, mărcile sunt proprietatea SC FIRE-TABLE SRL și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Este interzisă copierea, preluarea si distribuirea in scop comercial a informațiilor conținute de www.f-tab.eu. Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

• Modalități de plată:

Toate plățile se realizează în avans. În momentul în care se prelucrează comanda, va fi emisă o factură proformă in baza căreia puteți face plata.

Plata se face exclusiv bancar, nefiind acceptată plata ramburs.

Dupa prelucararea comenzii, se va emite o factură proformă care va conține si transportul in baza căreia dvs. puteți face plata. Din momentul în care sistemul nostru înregistrează plata, noi va vom înepe prelucrarea produsului dorit.

Momentan nu se pot efectua plăți cu cardul online pe site-ul nostru. În viitor vom oferi și această modalitate de plată!

• Transportul:

Transportul se efectueaza in sistem paletizat,noi colaborand cu o companie de transport care va face livrarea la domiciliu.

Șoferii vor efectua doar livrarea, descărcarea mărfii este raspunderea dvs.

Nu suntem raspunzători de întârzieri din culpa transportatorului.

Încercăm să facem tot posibilul sa rezolvăm situația intr-un mod cât mai plăcut pentru dvs.

• Facturare:

FIRE-TABLE S.R.L. va emite pe baza informațiilor primite de la client factura pentru bunurile livrate.

• Limitarea de răspundere:

FIRE-TABLE S.R.L. nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefuncționarea magazinului virtual, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex. defecțiuni la rețeaua de internet).

• Transfer de proprietate:

Bunurile intră în posesia dvs. după cum urmează:
la momentul confirmarea plății, adică atunci când banii ajung în contul nostru bancar ( fiecare bancă are politica sa de transferuri și perioada de procesare a plății diferă). În cazul plăților de tip transfer bancar internațional, perioada de procesare a plății poate dura minim 48h de la momentul efectuării plății. Timpul de procesare poate varia în funcție de banca prin care se efectuează plata.

• Forță majoră și litigii:

Forța majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invoca.

Orice litigiu care nu poate fi rezolvat amiabil va fi solutionat de către instanțele competente.

• Acceptare bunuri și retur:

În momentul primirii coletului,vă rugam să semnați de primire!!!

De asemenea consumatorul (persoana fizică) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora (emiterea facturii fiscale), în ambalajul original. Returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet. Nu acceptam returul marfurilor utilizate!
Costurile aferente returului de marfuri cade integral in sarcina dvs.

Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.